Uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici www.cvecarapremium.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI:

U ime Internet prodavnice www.cvecarapremium.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i izvršavanje isporuke cvetnih aranžmana i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.cvecarapremium.rs odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

CENE PROIZVODA:

Cene na Internet stranici www.cvecarapremium.rs su izražene u dinarima (RSD). Firma INFINITY PREMIUM nije u PDV (porez na dodatu vrednost) sistemu.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA PRILIKOM TRANSAKCIJE:

Unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama garantuje procesor platnih kartica, na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka podaci sa Vaše platne kartice nisu dostupni našem sistemu ni zaposlenima cvećare Premium.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Cvećara Premium Vam nudi razne mogućnosti regulisanja uplate:

Iz inostranstva:

-platnom karticom putem porudzbenice

Iz zemlje:

-platnom karticom putem porudzbenice

-na račun naše firme u bilo kojoj banci

-putem uplatnice u Pošti

 

REKLAMACIJE:

Cvećara Premium će uvažiti reklamacije na isporučeni cvetni aranžman samo ukoliko je dojavljena u roku od 1 sata nakon izvršene dostave. Reklamacija će se uvažiti u slučaju da cvećara nije ispoštovala bilo koji ugovoreni deo narudžbine ili ukoliko je isporuka izvršena pogrešnoj osobi ili na pogrešnu adresu. Cvećara se obavezuje da eventualne navedene propuste ispravi u najkraćem mogućem roku, stoga budite slobodni da nas kontaktirate na broj 061/422-82-00 ili putem e-maila: office@cvecarapremium.rs

 

POVRAT SREDSTAVA:

Ukoliko se desi da prilikom poručivanja dođe do greške, te uplatite više novca ili želite da otkažete porudžbinu, a već ste izvršili uplatu, refundiraćemo Vam uplaćeni novac u najkraćem mogućem roku.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS” 62/2014), stavom 2. iz člana 34. ovog zakona utvrđuje se sledeće: Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove.

 

PRAVO KUPCA DA OTKAŽE KUPOVINU:

Korisnik ima pravo da otkaže svoju porudžbinu ukoliko se desi da neposredno posle potvrde iste uvidi da je napravio grešku prilikom ubacivanja proizvoda u korpu.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS” 62/2014), stavom 4. iz člana 37. ovog zakona utvrđuje se sledeće: Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja.

 

OPISI PROIZVODA:

Cvećara Premium nastoji da na www.cvecarapremium.rs sve proizvode opiše što je moguće tačnije. Takođe, radi unapređenja kvaliteta ponude, cvećara Premium zadržava pravo izmene podataka koji se tiču cveća sadržanog u aranžmanima, što uključuje i cenu. Sve izmene postaju važeće danom objavljivanja na sajtu www.cvecarapremium.rs